Cosly.com
Haringparty groot succes!


 
VKV City Racing

juni17
Haringparty groot succes! wo. 17 juni 2009, Alblasserdam

 

Met zo’n 1.400 gasten was het jaarlijks evenement van GO4, Bon Bon party service en Maat Groep een groot succes.


Naast de vele culinaire versnaperingen en de heerlijkste wijnen werden de gasten getrakteerd op muziek, entertainment en vele bezienswaardigheden! Een evenement dat je als ondernemer uit de regio de Drechtsteden niet mag missen!
 
Ook pakten de partners van de Alblasserdamse Haringparty groots uit! Zo stond de welbekende auto van Holland Racing Team te pronken op het terrein van Bon Bon party service en lanceerde GO4 vol trots haar nieuwe huisstijl en divisies.
 
Naast de gezellige ambiance en de heerlijkste gerechten bood de haringparty de partners ook de gelegenheid om te netwerken, zichzelf te profileren, nieuwe ontwikkelingen te presenteren en informatie uit te wisselen op ieders vakgebied. Voor ondernemers was het een interessante mogelijkheid om in aanraking te komen met allerlei nieuwe diensten en producten.
 
GO4 Promotions & Hospitality heeft verschillende facetten van de Haringparty voor haar rekening genomen. Van de hostessen bij de registratiebalie tot de gastvrouwen en de gastheren die de drankjes en de hapjes verzorgden gedurende de avond.  Zij hebben op deze avond laten zien dat zij van over alle kwaliteiten beschikken om uw evenement tot een succes te maken!

 

De haringparty 2009 was wederom een bijzonder spektakel. « Terug naar het referenties-overzicht